Registruotis    Prisijungti    Forumas    Ieškoti    DUK




Darbas internetu

Vieta diskusijoms nesusijusioms su Lineage 2, kitaip sakant rašykit ką norit ir kiek norit

Darbas internetu

Standartinė lukaskaz » Spalis 21st, 2014, 12:58 pm

Paidverts – Unikalus PTC projektas
Pirmasis PTC, kuriame už reklamos paspaudimą galite gauti daugiau nei 30 USD. Kompanija MyTrafficValue pristato savo naują, dar niekur nematyta PTC projektą su pelno dalijimosi sistema, kuriame galite uždirbti neinvestuodami. Pasakysiu nuoširdžiai, prisijungę nematysite daug reklamų, čia viskas kiek kitaip. Jūs privalote auginti taškus (BAP) spaudinėdamas kelias bevertes reklamas, kurios po to didina šansus gauti gerų, brangių reklamų. Tai naujas unikalus pelno dalijimosi projektas sumaišytas su PTC elementais. Jūs gaunate jau iš anksto apmokėtas reklamas, kurias spaudinėdami uždirbate pinigus (reklamos galioja 18 valandų nuo jų pateikimo). Taip pat galite ir patys pirkti reklamos paketus po 1 USD, už kuriuos Jūs gaunate 3100 BAP taškų (šie taškai verti reklamų už 1,55 USD!), 50 kokybiškų aplankymų į jūsų puslapį, 100 banerio 125×125 peržiūrų ir 25 banerio 728×90 peržiūras. Taip pat galite kviesti draugus, už kuriuos gausite 10% už pakviesto draugo pirkinius sistemoje ir 5% nuo pakviestų narių reklamų peržiūrų.
Sistema palaiko šiuos mokėjimo procesorius: bankinis pavedimas, PayPal, SolidTrustPay, PerfectMoney, EgoPay. Nesvarbu per kurį procesorių pildėte sąskaitą, pinigus galite išsiimti iš visų galimų procesorių. Pasikartosiu, nebūtina investuoti norint uždirbti! Kiekvienas reklamos paketas už vieną dolerį, jums pateiks reklamų už 1,55 USD. Taip pat už 0.05 USD ir 2500 BAP taškų galite įsijungti išmestų reklamų gavimo režimą. O už 10 USD nusistatyti ribą, kokios sumos reklamas Jums pateikti. Pagrindinis kriterijus ir uždarbio būdas yra kantrybė. Kasdien prisijunkite suspaudinėkite visas reklamas ir laukite kol pas Jus pateks gero uždarbio reklamų!

Kaip pradėti?
Registruokitės nemokamai, tada peržiūrėkite aktyvacijos reklamą (reikia atkartoti 3 tekstus apie reklamą). Sekantis žingsnis būtų kaupti taškus (BAP). Kuo daugiau taškų, tuo didesnis šansas gauti brangių reklamų. Todėl peržiūrėkite dar 5 BAP reklamas už kurias gausite po 100 BAP taškų. Viskas, šios dienos darbai baigti, prisijunkite ryt ir galbūt jau gausite mokamą reklamą (jei ne, peržiūrėkite BAP taškų reklamas ir užsukite sekančią dieną). Kantrūs žmonės čia liks apdovanoti!

Patarimas kaip padidinti BAP: Už kiekvieną nupirktą 1 USD reklamos paketą, Jums duoda 3100 BAP taškų, kurių vertė yra 1,55 USD. Tad pirkdami šiuos paketus Jūs auginate savo uždarbį, o tai pat galite reklamuoti kitus savo projektus! Pagrindiniame meniu spaudžiate Buy Ads > Create Ad Campaign ir nustatote ką norite reklamuoti. Štai ir viskas, Jūs katik uždirbote 3100 BAP!

Išmokos
Programa šiuo metu stabiliai veikia ir moka. Investavau 10 USD. Reinvestuoju 50% to, ką uždirbu. Šiai dienai programa man išmokėjo 48 USD ir puikiai auga.

Nuoroda registracijai per mane: https://www.paidverts.com/ref/lukaskaz
Galit kreptis iškilus bet kokiems klausimams lukaskaz.info@gmail,com
Random avatar
lukaskaz
Naujokas
Naujokas
 
Pranešimai: 3
Užsiregistravo: Spalis 21st, 2014, 12:54 pm
Karma:
Karma:
Increase user’s karma Decrease user’s karma

Re: Darbas internetu

Standartinė lukaskaz » Spalis 21st, 2014, 9:16 pm

up ;)
Random avatar
lukaskaz
Naujokas
Naujokas
 
Pranešimai: 3
Užsiregistravo: Spalis 21st, 2014, 12:54 pm
Karma:
Karma:
Increase user’s karma Decrease user’s karma

Re: Darbas internetu

Standartinė lukaskaz » Spalis 22nd, 2014, 10:54 pm

up
Random avatar
lukaskaz
Naujokas
Naujokas
 
Pranešimai: 3
Užsiregistravo: Spalis 21st, 2014, 12:54 pm
Karma:
Karma:
Increase user’s karma Decrease user’s karma


Grįžti į Visa kita / Spamerių kampelis

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias