| Registruotis Prisijungti Forumas Ieškoti DUK |
L2Mix Juokingas Serveris..
4 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 1
Re: L2Mix Juokingas Serveris..
Pezda tam Mixui jau senei buvo numatyta;DDDD
As tai zaidziu dbr rusu serve x35 ir tikrai zjbs. Buferis yra, gm shopas yra viskas yra ko tik reik;)
As tai zaidziu dbr rusu serve x35 ir tikrai zjbs. Buferis yra, gm shopas yra viskas yra ko tik reik;)

-

Sp[ee]d - Užkietėjęs dalyvis
daugiau info galima apie ta rusu servuka x35 
- CeoDD
- Naujokas
mixaws niekada nieko naujo neparode ir neparodys 
- Security
- Dalyvis
Siulau pereit i mano serveri startuos 2012.02.10! Ilgai losiau Beyonde, daug zaidziau ir mid rate servuose todel apie kokibiskus serverius zinau beveik viska! Mano serveryje neliko labai zymiu ir riskiu klaidu, kruopsciai dirbau prie balanso ir serverio ekonomikos. Adenos visada bus verteje, hero ir nobless taip pat! Todel olimpiada bus pilna zaideju, jeigu zinoma jus ateisite i mano serveri, taigi siulau aplankit visiskai nauja Mid rate serveri: http://www.l2immortal.webatu.com/
P.S. Prie webo daug nedirbau visas pastangas dejau i serveri. Uztikrinu kad nebus losianciu GM ir Niekas nedalins Itemu taip pat nera ir donate! Visus savo zodzius galesiu irodyti parodysiu log serverio failus (visus GM veiksmus irasytus i atskira byla)
P.S. Prie webo daug nedirbau visas pastangas dejau i serveri. Uztikrinu kad nebus losianciu GM ir Niekas nedalins Itemu taip pat nera ir donate! Visus savo zodzius galesiu irodyti parodysiu log serverio failus (visus GM veiksmus irasytus i atskira byla)
- legante2
- Dalyvis
4 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 1
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių