Registruotis    Prisijungti    Forumas    Ieškoti    DUK

Aciu!

Kalbame apie visą Lineage2 žaidimą, t.y questai, straipsniai, klanai ir t.t

Aciu!

Standartinė hleV » Birželis 28th, 2010, 3:22 am

Nu ka jau taip igriso sita problema ,kai tik ijungiu l2 man ismete toki errora Keyboard Security Module Error.Please Exit Game. ir klaviatura automatiskai atsijungia..nk negali su ja padaryti tik perkisti i kita USB tinkla ir vel veikia,bet i ta pati nebeveikia..taip jau sugadinau 1 klava..i ja mano kompas nereguoja,bandziau siustis visokius no-gg patchus ,systemus,updatint ,trinti ir t.t bet niekas nepadeda vis tiek meta ta errora..JEi kas esat susidure ar zinot kaip ispresti sita problema buciau labai dekingas jei pasidalintumete su manimi ,nes man jau gaila pinigu ant klavu :] Aciu
hleV
Naujokas
Naujokas

Re: Aciu!

Standartinė Bosiux » Birželis 28th, 2010, 6:26 pm

hleV rašė:Nu ka jau taip igriso sita problema ,kai tik ijungiu l2 man ismete toki errora Keyboard Security Module Error.Please Exit Game. ir klaviatura automatiskai atsijungia..nk negali su ja padaryti tik perkisti i kita USB tinkla ir vel veikia,bet i ta pati nebeveikia..taip jau sugadinau 1 klava..i ja mano kompas nereguoja,bandziau siustis visokius no-gg patchus ,systemus,updatint ,trinti ir t.t bet niekas nepadeda vis tiek meta ta errora..JEi kas esat susidure ar zinot kaip ispresti sita problema buciau labai dekingas jei pasidalintumete su manimi ,nes man jau gaila pinigu ant klavu :] Aciu

Perspejimas.
Vartotojo avataras
Bosiux
Moderatorius
Moderatorius

Grįžti į Lineage 2 diskusijos

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias