| Registruotis Prisijungti Forumas Ieškoti DUK |
Donate sistemos namai
3 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 1
Donate sistemos namai
Sveiki, turbūt nevienas žinote,o jei ne, tai dabar sužinosite apie nemokamą (visiškai) donate sistemą (sistemą, ne script'a) jūsų lineage2 serveriui, nekartą išbandytą ir sėkmingai veikianti, bei nuolat tobulinama ir puoselėjama sistema gyvuoja jau nemažą laiko tarpą.
Donate sistemos namai - www.bqart.eu
Būkite aktyvūs ir padėkite sistemą padaryti dar patogesnę, lankstesnę, saugesnę sau ir savo serverio žaidėjams.
Ačiū už dėmesį.
Donate sistemos namai - www.bqart.eu
Būkite aktyvūs ir padėkite sistemą padaryti dar patogesnę, lankstesnę, saugesnę sau ir savo serverio žaidėjams.
Ačiū už dėmesį.
- CFC
- Naujokas
Re: Donate sistemos namai
Visiškai nemokamų dalykų nebūna. Čia lietuva. Nebent norit vieną rytą pamatyt nepažystamus dėdes bėgiojančius su gmais, tada prašom.
-

Umbalas - Naujokas
Re: Donate sistemos namai
Truputį nesupratau, tu manai, kad aš kuriu šią sistemą, kad pavogčiau kitų duomenis? negražu taip galvoti, jei nežinai kas kaip, net neatsimenu kada tiksliai sistema pasirodė, bet praėjo jau tikrai nemažai laiko ir jokių tokių atvejų, kad aš kažką pavogčiau tikrai nebuvo ir tikrai nebus.
Čia Lietuva ir tu tuo norėjai pasakyti, kad Lietuvoje negalima kažko platinti nemokamai? klysti ir dauguma klysta taip galvodami, galbūt dėl to jog dauguma taip mano, bei vienas kitam įkalinėja tai į galvą ir nusistatė toks požiūris.
Kiek žinau, ši sistema yra visiškai nemokama, joje niekas neapmokestinta.
Taigi keisk nuomonę, jei pats lupi pinigus už viską, nemanyk, kad kiekvienas tai daro.
Čia Lietuva ir tu tuo norėjai pasakyti, kad Lietuvoje negalima kažko platinti nemokamai? klysti ir dauguma klysta taip galvodami, galbūt dėl to jog dauguma taip mano, bei vienas kitam įkalinėja tai į galvą ir nusistatė toks požiūris.
Kiek žinau, ši sistema yra visiškai nemokama, joje niekas neapmokestinta.
Taigi keisk nuomonę, jei pats lupi pinigus už viską, nemanyk, kad kiekvienas tai daro.
- CFC
- Naujokas
3 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 1
Grįžti į Visa kita / Spamerių kampelis
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių