Registruotis    Prisijungti    Forumas    Ieškoti    DUK

Donate sistemos namai

Vieta diskusijoms nesusijusioms su Lineage 2, kitaip sakant rašykit ką norit ir kiek norit

Donate sistemos namai

Standartinė CFC » Birželis 30th, 2010, 4:59 pm

Sveiki, turbūt nevienas žinote,o jei ne, tai dabar sužinosite apie nemokamą (visiškai) donate sistemą (sistemą, ne script'a) jūsų lineage2 serveriui, nekartą išbandytą ir sėkmingai veikianti, bei nuolat tobulinama ir puoselėjama sistema gyvuoja jau nemažą laiko tarpą.

Donate sistemos namai - www.bqart.eu

Būkite aktyvūs ir padėkite sistemą padaryti dar patogesnę, lankstesnę, saugesnę sau ir savo serverio žaidėjams.

Ačiū už dėmesį.
CFC
Naujokas
Naujokas

Re: Donate sistemos namai

Standartinė Umbalas » Liepa 3rd, 2010, 7:49 pm

Visiškai nemokamų dalykų nebūna. Čia lietuva. Nebent norit vieną rytą pamatyt nepažystamus dėdes bėgiojančius su gmais, tada prašom.
Vartotojo avataras
Umbalas
Naujokas
Naujokas

Re: Donate sistemos namai

Standartinė CFC » Liepa 3rd, 2010, 11:30 pm

Truputį nesupratau, tu manai, kad aš kuriu šią sistemą, kad pavogčiau kitų duomenis? negražu taip galvoti, jei nežinai kas kaip, net neatsimenu kada tiksliai sistema pasirodė, bet praėjo jau tikrai nemažai laiko ir jokių tokių atvejų, kad aš kažką pavogčiau tikrai nebuvo ir tikrai nebus.

Čia Lietuva ir tu tuo norėjai pasakyti, kad Lietuvoje negalima kažko platinti nemokamai? klysti ir dauguma klysta taip galvodami, galbūt dėl to jog dauguma taip mano, bei vienas kitam įkalinėja tai į galvą ir nusistatė toks požiūris.

Kiek žinau, ši sistema yra visiškai nemokama, joje niekas neapmokestinta.

Taigi keisk nuomonę, jei pats lupi pinigus už viską, nemanyk, kad kiekvienas tai daro.
CFC
Naujokas
Naujokas

Grįžti į Visa kita / Spamerių kampelis

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių