| Registruotis Prisijungti Forumas Ieškoti DUK |
Ram paskirstymas.
3 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 1
Ram paskirstymas.
Naudoju Frozen packa, rev manau nebutinas, naudoju 3 GB ram serverine.
Pack ima nemazai ramu,tad kas zinot kaip paskirstyti reiketu ramus,kad nenuluztu serveris bent su 100 online? dabar yra tokie ir man luzineja.
REM -------------------------------------
REM Default parameters for a basic server.
java -Dfile.encoding=UTF8 -Xmx1024m -Xms512m -Xmn256m -XX:PermSize=128m -XX:SurvivorRatio=8 -Xnoclassgc -XX:+AggressiveOpts -XX:+UseSerialGC -cp ./lib/*;l2jfrozen-core.jar com.l2jfrozen.gameserver.GameServer
REM
REM If you have a big server and lots of memory, you could experiment for example with
REM java -server -Xmx1536m -Xms1024m -Xmn512m -XX:PermSize=256m -XX:SurvivorRatio=8 -Xnoclassgc -XX:+AggressiveOpts
Pack ima nemazai ramu,tad kas zinot kaip paskirstyti reiketu ramus,kad nenuluztu serveris bent su 100 online? dabar yra tokie ir man luzineja.
REM Default parameters for a basic server.
java -Dfile.encoding=UTF8 -Xmx1024m -Xms512m -Xmn256m -XX:PermSize=128m -XX:SurvivorRatio=8 -Xnoclassgc -XX:+AggressiveOpts -XX:+UseSerialGC -cp ./lib/*;l2jfrozen-core.jar com.l2jfrozen.gameserver.GameServer
REM
REM If you have a big server and lots of memory, you could experiment for example with
REM java -server -Xmx1536m -Xms1024m -Xmn512m -XX:PermSize=256m -XX:SurvivorRatio=8 -Xnoclassgc -XX:+AggressiveOpts
- Pasimylim
- Užkietėjęs dalyvis
Re: Ram paskirstymas.
be geodatos
ir kur cia gameserver ir loginserver nustatymai?detaliau viska paaiskink 
man luzinejo su tokiais nustatymais ant 2gb ram serverines,80 on, nusipirkau 3gb,nuo 80online irgi nuluzo ps serveroffer cia.
man luzinejo su tokiais nustatymais ant 2gb ram serverines,80 on, nusipirkau 3gb,nuo 80online irgi nuluzo ps serveroffer cia.
- Pasimylim
- Užkietėjęs dalyvis
Re: Ram paskirstymas.
nebekuriu,seip idomu kame problema 
- Pasimylim
- Užkietėjęs dalyvis
3 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 1
Grįžti į Visa kita / Spamerių kampelis
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių