| Registruotis Prisijungti Forumas Ieškoti DUK |
Kuriu Lineage2 serverį
2 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 1
Kuriu Lineage2 serverį
Sveiki, su draugais sumąstėm, jog galima susikurti savo Lineage2 serverį, kodėl nepabandžius? Internete radau daugybe gidų, pagal kuriuos galima susikurti serverį. Viską dariau, kaip daugelis gidų liepė, pasileidžia GameServer bei LoginServer kaip ir turėtų, jie vienas su kitu susijungia. Tačiau iškilo problema - negaliu prisijungti pats prie savo serverio.
Mano namuose yra įstatytas Routeris, prisijungęs prie jo forwordinau reikiamus Portus, atrodo, jog Login bei Game serverių properties failuose nustatyti tinkami Ipai, Patch sukurtas su "Run", pakeistas "l2.ini" ipas (į mano) bei Portas(į login portą).
Nelabai žinau kur dar gali būti bėda, todėl čia ir rašau.
Mano namuose yra įstatytas Routeris, prisijungęs prie jo forwordinau reikiamus Portus, atrodo, jog Login bei Game serverių properties failuose nustatyti tinkami Ipai, Patch sukurtas su "Run", pakeistas "l2.ini" ipas (į mano) bei Portas(į login portą).
Nelabai žinau kur dar gali būti bėda, todėl čia ir rašau.
- KingStonas
- Naujokas
Re: Kuriu Lineage2 serverį
karoce himicina biski pas tave pc sakant arba y patcha kazkokiu xujuku ydejai 
siaip tai nenusimanau apie servu kurima ir sekmes serva kuriant
siaip tai nenusimanau apie servu kurima ir sekmes serva kuriant
http://www.filmai.in/uzeik-311710.html
Nemokami filmai: transformeriai, savaite be zmonu, afigena mokytoja, jackass 3,5! IR DAR DAUGIAU NAUJAUSIU FILMU Lietuvių IR KITOMIS KALBOMIS!!!
Nemokami filmai: transformeriai, savaite be zmonu, afigena mokytoja, jackass 3,5! IR DAR DAUGIAU NAUJAUSIU FILMU Lietuvių IR KITOMIS KALBOMIS!!!
- Zygis844
- Dažnas dalyvis
2 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 1
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių