| Registruotis Prisijungti Forumas Ieškoti DUK |
Svarbu,apsimetinejimas xdvx !
5 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 1
Svarbu,apsimetinejimas xdvx !
Taigi,gavau informacijos su įrodymais. Kad apsimetinėja musu gerbiamu administratoriumi Divixu.
Žmogus susikūręs skype panašu kaip tikrojo Divixo ir parduoda topų balsus. Prašydamas jam ant topo pravesti pinigus. Tada jis jums suteiks balsus ant jusu topo,taigi čia melas ir koks adminas prašytų ant kažkokio tai topo siusti pinigus
.,to scamerio skype yra "l2j.edvx" "xdvx_info"ir "xdvx_supersonal"
O tikrojo Divixo : xdvxas ir xdvx_personal
Tikrasis Administratorius niekada neprašys vesti pinigu ant kažkokio tai topo ar dar kur,jis tiesiog pasakys,kad pervestumete pinigus į jo banką.
Tai tiek informacijos.
Žmogus susikūręs skype panašu kaip tikrojo Divixo ir parduoda topų balsus. Prašydamas jam ant topo pravesti pinigus. Tada jis jums suteiks balsus ant jusu topo,taigi čia melas ir koks adminas prašytų ant kažkokio tai topo siusti pinigus
O tikrojo Divixo : xdvxas ir xdvx_personal
Tikrasis Administratorius niekada neprašys vesti pinigu ant kažkokio tai topo ar dar kur,jis tiesiog pasakys,kad pervestumete pinigus į jo banką.
Tai tiek informacijos.
-

Bosiux - Užkietėjęs dalyvis
Re: Svarbu,apsimetinejimas xdvx !
Dar vienas mano skype: xdvx_personal, būkit atsargesni
Dar paminėsiu, kad aministracijai jūsų slaptažodžių nereikia, nes mes ir tai turim priėjimą prie visos duombazės.
Dar paminėsiu, kad aministracijai jūsų slaptažodžių nereikia, nes mes ir tai turim priėjimą prie visos duombazės.
-

xdvx - Administracija
Realus xdvx skype: xdvx_personal ir xdvxas
P.S. Dar vienas ne XDVX skype: xdvx_supersonal man kainavo 200lt. ( Apsigavau per kvailuma)
P.S. Dar vienas ne XDVX skype: xdvx_supersonal man kainavo 200lt. ( Apsigavau per kvailuma)
- zimzumas
- Naujokas
Dar mano vardas pavardė dėl visą ko: Darius Šilkaitis
Jeigu žmogus apgauna ir gaunat jo vardą/pavardę, nepatingėkit, praneškit čia forume ar dar geriau uzdarbis.lt, ten yra puikus judėjimas, prieš vagystes internete.
Jeigu žmogus apgauna ir gaunat jo vardą/pavardę, nepatingėkit, praneškit čia forume ar dar geriau uzdarbis.lt, ten yra puikus judėjimas, prieš vagystes internete.
-

xdvx - Administracija
Atnaujinta,sugautas dar vienas netikras divixo skype. Jei turite informacijos,apie apgavystes su įrodymais. Kreiptis į mane.
-

Bosiux - Užkietėjęs dalyvis
5 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 1
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių